Träning

Senaste träningen i Mullsjö. Har inget redigeringsprogram på den här datorn så det får bli ett av de längre klippen, inte den bästa rundan dock hha men ändå:)





OVER AND OUT



Då vs Nu







Skillnaden från innan vi åkte hem från Ulricehamn och för en vecka sedan.



OVER AND OUT


Miko


//Efter en lååång känslosam kram stirrade den lilla kooikern sin matte djupt i ögonen och undrade...är det mat nu?... Lilleplutt kommer klara sig fint utan sin matte ett litet tag tror jag;) //

OVER AND OUT



!

 

Snart händer det något spännande här!

 

 

OVER AND OUT

 

 


Minisemester

Sön. kväll till Ons. em. har tillbringats i varberg. Riktigt gött må jag säga! Nu är man tillbaka i verkligheten vilket iof inte är helt fel det heller just nu.


Summa summarum så blev det bland annat 32 krabbor uppfiskade av moi, tredjeplats på minigolf, ett iplurrande av linda, en massa glass o doctor mario. Precis vad som behövdes för en liten slutkörd själ vid namn Anna som var aningens trött efter flera veckor boendes på ica! (har allvarligt börjat tvivla på om jag är gjord för att jobba heltid, i vart fall mer än så;)
















OVER AND OUT



Strax...



...bär det av till Borås och Torsdagskvällen. Misstänker att vi kommer att bli ganska så blöta...det är djungelregn av värsta sort ute just nu! Så mycket för den så gott som sista sommarkvällen innan jag åker;) Men, det kommer att bli roligt att se Maggio o vännerna ändå förstås!



OVER AND OUT



RSS 2.0