Abstinens



Nästan lite träningsabstinens! Jag och Miko har inte direkt gjort så mycket vettigt under tiden vi vart i Mullsjö, mest bara buslekt och gått. Hoppas verkligen att vi får en plats på kursen i vår så vi får komma igång lite, hade varit kul om vi blev lite duktiga på något iaf^^



OVER AND OUT



Rastlöst

Ligger man still tillräckligt länge när man är sjuk blir man allt lite rastlös ändå, om kroppen vill mindre än den allt mer vakna hjärnan. Är det dock någon som blir rastlös tillslut så är det den lille kooikern. Som tur var har vi vår kära mor som är ute med vovvarna också men Jag vill ju också ut..och umgås med min bästaste lille hund. Någon liten promenad har det blivit och massa gos. Hoppas han förstår att matten hans inte är på topp just nu^^




OVER AND OUT



På tiden

Det var verkligen på tiden att håret fick sig en omgång. Långt, slitet och bedrövligt som det var och som det blir om man inte klipper det på över ett halvår^^ Är man fattig så är man och är man fortf. fattig så blir det en fattigmansklippning hemma på köksstolen med den lilla saxen. Tack snälla Linda för att du klippte av allt dött och gav det lite liv igen!




OVER AND OUT


Sing-A-Long i Fyken

Bilen aka. Fyken (uppkallad efter sitt regnr, inte vidare fantasitfullt) är nog den enda som får höra mig riva sönder några stämband. Bror min lämnade efter baslådan så det är bara och ösa på. Jag menar, jag hör inte mig sj. vilket e rätt skönt faktiskt^^ 

På turerna fram och tillbaka till Nydala det sista blev sing-a-long favoriten förvånansvärt nog James Morrisons - I won't let you go. Verkligen trallvänlig och alldeles i rätt tonläge och lite sisådär go åka bil känsla i den, jajjamän.


Just det här med radion känner jag att jag saknat en del, lyssnade på samma trista låtlista varje morgon vid mockningsdags i över ett halvår. Grovt självförvållat men inte desto trevligare för det, man kan lugnt påstå att de låtar som diggades i somras numer ger öronsår!




OVER AND OUT


AckAck

..sitter på en liten pall och kollar på när gingko får härlig massage. Själv får man dras med bla. huvudvärk så att det känns som att ögonen ska ploppa ur vilken sekund som helst. Det roliga är väl att jag kanske inte ser sjuk nog ut? För ingen verkar tro mig , får inte all den medömkan jag önskar^^ Lite synd är det faktiskt om mig, ynklig som jag ju är.

Ackack!




OVER AND OUT



Fruset!

 



Efter att ha kommit tillbaka från Gingko fick det tillslut bli en riktigt het dusch. Min kära mor som är lite tömkörsfrälst styrde runt kraken med finfint resultat medan jag själv satt och "latade" mig med ett täcke om mig. Vilket ni alla borde veta (iaf inbitna hästknasar) betydde att jag tillbringade en halvtimma med isiga tår^^

Motionerad blev han iaf och stod sen nöjt och käkade på kvällsmaten ihop med sina vänner innan vi styrde kosan hemåt. För min del betyder halv tio idag läggdags! Annars vet jag inte hur det går att stiga opp imorgon bitti, fast det vet jag nog inte ändå.


OVER AND OUT



Foto



Idag har det varit så löjligt fint väder att det var svårt att inte rota fram kameran ur alla väskor och dra med byrackan ut i hagarna här utanför. Jag tryckte på ur alla vinklar och på alla möjliga sätt för att iaf få ett bra kort av de mängder som blev tagna. Miko i sin tur roade sig med att hämta pinnar och låta sig bli manipulerad för en frolic eller två med jämna mellanrum. Roligt iaf att ha fått lite vintriga bilder från det här året. Han börjar ju bli vuxen nu den lille parveln:)





OVER AND OUT



Dagens tur med Ziggefilur



Nu på em. blev det som sagt en tur med Ziggeman och lille kooikern. Miko överträffade sig sj. och satt väldigt stilla och fint när både häst och hund gick förbi oss under turen. Uppskattas! Zigge han fick trava lite mer idag, hela ca 150 m och det gjorde han så fint så. Måste säga att han är oförskämt pigg för att va såpass "gammal", taktar och skuttar och har för sig ungdomssaker. Härlig gubbe!


OVER AND OUT




Allt är relativt




Levt ledighetens glada dagar idag om man säger så. Inte gjort så mycket mer än vad den sjuka lilla kroppen orkat med. Ingen upprepning imorgon dock! Det är där den lilla rubriken får tjäna sitt syfte för imorgon blir det nämligen närmare 11 h på jobbet. kl 05.00 - 16.00 ska det plockas varor minsann. Nu till det relativa; I mullsjö var en sådan här "Lång" arbetstid ungefär som ordinarie tid och det var inget konstigt med det men nu när man är hemma och det gäller jobbet här så känns den tiden helt plötsligt dööödligt lång. Jag menar, hur ska man överleva?! Men så gör man det och man gör det säkert bra, det är säkerligen tom trivsamt såsom det brukar vara. Dessutom får jag lön, det ni. Bara det borde göra att dagen flyger fram:)


Nu blir det en frukt och kanske ngt inlägg till och sen en sväng vidare till den där hästen!


OVER AND OUT


Det värker!

Haha har nog suttit alldeles för länge vid datorn idag känner jag, är inte van längre^^ Nu har det iaf blivit en liten förändring här, är inte det minsta hemma på att hålla på med sånt här så något enkelt passar mig!

Nu blir det iaf köttbullar och nudlar innan det blir en sväng med den gamle och Miko





OVER AND OUT


Morgonhumor


Jag vet inte hur många som växte upp med sin fars filmer med Chuck Norris men jag var en av dem^^ Den hårda superhårdingen, mannen av alla män - Chuck. haha jag var aldrig ett superfan men med det man vet om honom är det svårt att inte dra på smilbanden över ironin i följande ; 

1. Some magicans can walk on water, Chuck Norris can swim through land

2. Fear of spiders is aracnaphobia, fear of tight spaces is chlaustraphobia, fear of Chuck Norris is called logic.

3. There used to be a street namned after Chuck Norris, but it was changed cause nobody crosses Chuck Norris and lives.

4.Chuck Norris doesn't call the wrong number. You answer the wrong phone

5. Chuck Norris once urinated in a semi truck's gas tank as a joke...that truck is now known as Optimus Prime.

6.Chuck Norris once roudhoused kicked The Hulk in the face...he now lives in the forest and changed his name to Shrek...

7.Chuck Norris can unscramble eggs.

8. Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.

9. Chuck Norris once kicked a horse in the chin. Its descendants are known today as giraffes.

10. Chuck Norris once threw a grenade in a party..50 persons were killed. Then the grenade exploded.



Aaah en sådan karlakarl!  Kika in här om du inte har fått nog än haha Du kan tom. få en alldeles egen t-shirt;)



Chuck Norris bullets always hit their target, they know better then to miss;)




OVER AND OUT


Putsdags!

 




Dags och klippa, borsta och bada den lille parveln! Storrengöring/skönhetsvård:)






OVER AND OUT


:)

Trevligt att dom bryr sig om de som river opp kartonger varje dag^^


Ibland...



...är jag på tok för dum för mitt eget bästa. Vilket bara gör att man förlorar, stort. Om man inte som jag, ibland råkar ha msk omkring mig som är alldeles för bra för en.

Att se saker ur andras perspektiv och inte ha ett en synsätt som knappt går igenom ett nålshuvud är något för denna arma krake. (enbart tid löser ingenting)


punkt.


RSS 2.0