?

Miko lägger sig inte alls Alltid i vägen när man jobbar^^


Dobby?

Eller Svante?

Hursom så tänker jag alltid på Harry Potter när jag ser honom! Obefogat kanske men jag har aldrig sagt att min hjärna är logisk!


Traditionsenlig mumsemat!

Ikväll blir det tacogratäng innan vi drar oss mot Mullsjö i tid för o kvällsfodra sen börjar en ny arbetsvecka! En utan cheferna dock då de är nere i Flyinge för breeders.

En sväng på Ica också, godisförrådet tryter^^

OVER AND OUT


^^

Miko häromdagen. Väldigt talande bildserie! Sista bilden tog jag när jag var på g ut o skulle tömma skottkärran.

1. Kolla matte, hittade världens bästa pinne!!

2. Kasta den då, snälla!! Snälla?..

3. Hepp...lägger mig här o väntar på att du ska komma på bättre tankar. Tråkmåns!


-






Det är just det, ta kontrollen över livet och du kan nå dit du önskar.
Man måste bara våga...


Nämen!


Smått nedlagd blogg! Har inte haft tillgång till internet i snart tre månader förutom när jag är hemma och hälsar på vilket har gjort det aningens svårt att bibehålla någon sorts uppdatering. Nu blir det förhoppningsvis så att jag kan uppdatera lite lättare via telefonen så ngt inlägg borde dyka upp då o då!

Ni skulle bara ana hur livet är utan vare sig tv eller internet...^^ men man har vant sig och tack vare den externa hårddisken så har jag iaf kunnat se på lite film. Jag tror det här har varit ganska bra för mig, som den tv-nisse och fb-junkie jag har varit.



Så vad sysslar jag med nu för tiden då? Sedan 11 veckor tillbaka jobbar jag på Nydala Equestrian utanför Mullsjö. Ledig nån dag i veckan, övriga är det full fart! Gingko har följt med, just nu tränas han och tävlas en del av Sofia. Här ovan är vi på besikningen i jönköping där vi var i helgen. Visst har han blivit fin!

Miko bor även med mig nu vilket är jätteskönt. Han är ute med mig hela dagarna och vi promenerar på em - kvällen. Utan honom hade det varit jobbigare måste jag säga, hade nog saknat honom för mkt^^ Vi har inte tränat så mycket annat än lite på skoj. Tanken är nu (när jag inte är som en död fisk efter jobbet Alla dagar;) att vi ska komma igång o träna lite mer seriöst igen!

Snabb uppdatering av livet det!


OVER AND OUT


RSS 2.0