Ett minne

Fick syn på den här bilden från fejjan. Föreställer den längsta kvarten i mitt liv! Är så löjligt kittlig under fötterna och hade smått panik i början här. Men, det skulle testas. Det var lite som att ngn drog fjädrar där det är som kittligast samtidigt som man tvingar sig sj. att trycka ned fötterna för att inte skrämma bort det som är obehagligt, i det här fallet alla fiskar. Någon minut kunde det kännas ganska skönt, nästa höll jag på o hoppa iväg. Fast lyckades faktiskt hålla nere fötterna hela tiden. Daniel var helt obrydd och Saras fötter ville de inte ha;)







































OVER AND OUT



Det här med långhårig hund...



...betyder att de fäller emellanåt. Nu har han varit inne i en sån där period där det verkligen är hår överallt! Så idag var det på tiden att jag öppnade den fina väskan med diverse borstar som jag fick i julklapp. Det kändes som att det krävdes mer än en vanlig genomborstning idag. Först en guldstjärna till Miko som snällt stod ut med detta fejjande i över en halvtimma. Samt ett plus till de grymma borstarna! Så, nu är klorna klippta och pälsen igenomgången ordentligt. Imorgon väntar det bad! Ordning och reda. Vårstädning av hund?


OVER AND OUT






Fina lilla gamleman!


























Sorligt men sant.












Min kära lilla djurfamilj och jag:)








Linslus!



Efter gårdagens 5-17 jobb och allt vad hundar och hästar heter så blev det ganska sent och ganska fort i säng! Idag skulle jag varit ledig med det blir några timmar i charken i em. Nu på dagen iaf fick jag med mig Daniel bort till fältet för att fota lite kort. Tänkte det kunde vara lite roligt att skicka till Zigges ägare sen bla. Miko var förstås också med den linslusen! Zigge skötte sig kanonbra, vi red omkring lite ganska oseriöst en stund medan fotografen fick jobba på. Dock såg jag på alla bilder sedan hur sjukt korta läder jag rider i nu. Vet att jag kortat dem det senaste året men inte trodde jag det var så illa! Det känns inte så det var väl bra jag fick se det nu även om det var en lite usch chock haaha^^

Nu blir det fralla o apelsin innan det blir dags att dra sig mot jobbet!



OVER AND OUT



Film från idag!













-








Klubbhoppning UBRK

 
Dagens film laddar fortfarande men snart så är den på väg. Gingko skötte sig finfint på plats idag. Motorn kom dock igång lite sent på framridningen så det blev mest fart fram än aktivitet men bra jobbat av Linnea ändå som går från ponny till detta lilla monster. En ganska go omställning! Jag själv fick ägna alla samtal åt att förklara vf det inte är jag som rider. Vilket var väldigt väntat, klart folk är nyfikna. Av rätt anledning hoppas jag. Drog en kort fin version, ingen behöver veta allt (fattar knappt sj. ibland) men nu har iaf detta kommit från mig sj. och inte ngn annan.





OVER AND OUT






Imorse


Imorse kom jag minsann opp med tuppen för att hinna ut med den gamle och Miko innan det var dags att packa för dagens strapatser. Vi var ute ungefär en timma och blandade skritt med trav på lång tygel. En liten mystur helt enkelt som jag tror vi båda behövde!





OVER AND OUT



Minnenas television - ovisat


Medan jag satt och pysslade samt väntade på att dagens film skulle bli färdig kikade jag runt och fastnade i gamla filmer från förra året som jag inte har visat. Har nog inte tyckt de vart så bra^^ Men här kommer de iaf. Nostalgi på hög nivå. Vår första lokala tävlingsstart i Mariestad samt andra i Gislaved, båda i höstas. I andra filmen hör man ganska tydligt vilket härligt väder vi hade första rundan. Åska och innan dess ösregn. Lite missar här o var men Gingko skötte sig fint och vill mig minnas att i Mariestad sken solen över både tävlingsplats och mig!









OVER AND OUT


Inför morgondagen







Imorgon är det då dags för lite hoppning för den store kusen. Vi åker väl in någon gång mitt på dagen och det kommer nog inte ta särskilt lång tid. Lite lagom! För min del hade Linnea gärna fått komma hit o borsta pållen o packa innan men det är bara klubb så det viktigaste får va att pållen är hyfsat ren o det behöver inte ta sån evig tid. Så lite borst, tork o pälsglans så är han nog redo för avgång. Ska bli roligt att se de andra från klubben rida dessutom, det var väldigt länge sedan!






Såhär såg min och Gingkos allra första banhoppning ut nästan precis när jag hade fått hem honom. Lite lulligt men ärligt. Minns hur glad och trygg jag kände mig den här dagen! Han sköter sig säkert lika fint imorgon.



OVER AND OUT





:(






Vi var försena med att anmäla oss till rallylydnaden. Börjar nästan tro att det inte är meningen att vi ska få gå en sådan kurs! Men vi ger oss inte, nu får vi ta och träna på egen hand och kanske iaf kan fråga om råd på klubben iaf. Som tur är har vi iaf agilityn att se fram emot!


OVER AND OUT



-







Biodags!




Jag ska få gå på bio ikväll! Hurrahurra. Hunger Games givetvis. Jag fick min snälla Daniel att gå dit med mig. Blir bra, mycket bra!



OVER AND OUT







Dessa soliga dagar!


Efter en lite småseg dag på jobbet bar det hem för en liten tur ut med hästar och Linnea. Vi hade samma upplägg som mor och jag igår. Zigge var superduktig,det finns inte mkt styrka o ork än men han försöker och han försöker bra! Gingko fick också svettas lite på fältet innan vi skrittade hemåt. Behöver jag säga att det var underbart väder?


 
Gingko rullade sig gott och gjorde sig så fin så inför morgondagen. Undrar vem som kommer få ta itu med detta!



Ridbyxor dagen till ära! Fått sådant fint skav av att bara ha mysbyxor så ska det gå fortare än skritt är det dags att börja klämma sig i den tajtare varianten. Tvingade Daniel att föreviga detta stor ögonblick.




OVER AND OUT



TrudeluttTrudela!



Ännu en tur med mor och hästarna. Ovanligt^^


Det blev en liten uppvärmningstur runt dammen och sen en vända på fältet idag igen. Zigge skötte sig kanon för att inte varit riden på "bana" på så väldigt länge och Gingko var väldigt redig han med. En lyckad liten eftermiddagstur i solen helt enkelt!


Vårat lilla fält.



Lyxen är att hästen står färdig när man kommer hem från jobbet så vi skulle hinna!




Hästkonst, smutshäst^^


OVER AND OUT



-.-




Miko tycker nog inte att jag är världens bästa matte just nu. På två dagar har jag lyckats göra sönder ett par av hans favoritleksaker. Bästa bollen av hårdplast som han brukade dribbla runt i trädgården med samt frisbeen han fick från thailand. Han är helt galen i frisbees och de brukar inte hålla så länge men speciellt inte om någon (..?) kastar den in i ladugårdsväggen med ganska god fart. Svor en ganska fin ramsa, för det var väldigt onödigt. Har lovat den lille guldgossen ersättning framöver, under tiden får han lov att klara sig med resten av sitt lager av diverse bollar och annat krimskrams!


OVER AND OUT



Jag vill kunna...


..ha råd med vanliga saker igen. Har inga väldigt omöjliga krav på livet just nu känner jag. Skulle väldigt gärna kunna ;

klippahårethosfrisöriställetförhemmaKöpadetdärjäklagymkortet
GåpådendärfilmenpåbioKöpanyaskorGåpåkurs...etcetc


...utan att slita mitt hår och gråta av ångest.


För jag har turen att ha skulder upp över öronen och räkningar på saker och ting som jag absolut inte vill ha att göra med längre. Men kommer aldrig komma på rätsida om jag inte jobbar på. Vilket jag ju gör, som en liten gnu just nu även om det känns väldigt vemodigt emellanåt. Som idag, det är såå synd om mig. Så tur för mig att hur fattig man än är så har man alltid råd med godis. Vetenskapligt bevisat.



OVER AND OUT





Äventyrstur

På tur även denna dag, mycket sådant nu för tiden! Hästarna skötte sig kalas. Mor och Gingko hoppade över ett litet vattendike i finaste stilen, med mor två meter över och stackars hästen som knappt hann fatta vad som hände^^ Vi mötte motorsåg och pump samt tre älgar i skogen. Ett litet äventyr! Det blev en bra runda med mycket trav och det är roligt att se att Gingko går om Zigge går. Sen att Zigge inte alltid går det är en annan femma. Eller ja, går gör han men han måste hoppa till lite o skrämma slaget på den store innan han går vidare. Lite som för att jävlas, vilket han säkert gör för Zigge gillar inte någon annan än Bennet och han tror för det mesta att Gingko är en elak själ som försöker sno han ögonsten. Skämt åsido.

t



Notera dagens outfit. Vi har faktiskt matchat sockar och schabrak, 5 av 5 toast.



OVER AND OUT









!! OBS !!










På söndag...

...då ska den store drösen på åka på träningshoppning med sin lilla medryttare! Efter skada och rehab nu hela det här året och varit riden i lite mer än en månad samt bara tränat hoppning en gång under denna tid så får det blir lite på skoj och träning. Vi har inget för att hasta. Det är på hemmaplan och en liten runda, bra tillfälle för de två att lära känna varandra och för Gingko att komma hemifrån och sträcka på de små benen.  Blir säkert kalas!






OVER AND OUT






Mysvoffar





Såhär gott har hundarna det om kvällarna!


OVER AND OUT








Dagens tur!



Jobb även idag, 6-16 denna gång. Lite lagom trött på hemvägen men det var bara att hoppa i stallkläderna så vi skulle hinna rida innan det blev mörkt. Det blev en liten tur i skogen först och avslutade med lite runtridning på vårt lilla fält. Även Zigge fick anstränga sig lite grann, idag gick det mkt bättre att få stöd på ytter i vänstervarv och även denna gamla fick opp ångan tillslut även om vi båda hade det ganska bra när vi stod och hängde i mitten lite sådär lagom gött och slött medan de där två andra trullade runt. Mor ville def. inte fotas och skrek i högan sky men se det fick hon inge för!











OVER AND OUT



Rapport.


Lågt på uppdateringssidan denna dag. Jobbat 5-17 och sen hem till hästar o hundar som vill ha tid och nu är det lite kalasdags för far min som fyller år. Full rulle!



OVER AND OUT




Fikadags!



Fikadags med alla i familjen utom bror. Glass i stora lass! Även lilla sjukliga Theodor är vilket är helt ok, för han är ju så söt att man förlåter detta faktum att han gör sitt bästa för att smitta en^^






Saknar stället



saknarställetsaknarstället


före-bilden. blev inte pepparkaka så ingen ide med efter-bild^^







Ja,  saknar tom risken för vansinnesfärder med en och annan hög chaffis.



resfeber


OVER AND OUT





Hunden menar på att....

...han vill ha lite nya hinder innan kursstarten.


Matte plockar lydigt fram spik och hammare. Spänningen är olidlig!





OVER AND OUT






.




trueshit.org






Ni har det inte lätt killar!


trueshit.org

Lång men lite sann. Jag är nog lite såhär omöjlig vissa dagar när humöret är som det är. Som tur var verkar jag ha en stackare som står ut med det mesta.


OVER AND OUT







Ridbana? Ja tack.


Vi har varit utan ridbana här hemma ganska länge nu men det har inte känts så värst farligt utan har fått gå. Nu när man är hemma igen och vart bortskämd med ridhus runt knuten så vart det lite svårt att fatta att det inte finns någonstans att rida igen^^ Nu när hästarna är igång igen båda två är det såklart smidigare om man kunde rida till bana igen. Zigge är det inte så häpet med att man åker iväg någonstans för att träna men visst hade det varit roligt att sitta och trimma honom lite också. Just nu väntar vi på att det ska torka upp så man iaf kan rida på vårt lilla fält sen finns det såklart Massor att göra ute i skogen men nog inte uppskattat om man slänger opp lite bommar på grusvägen. Så håll tummarna för det här Kan kanske lösa sig, om vi har tur.


photo



OVER AND OUT



Att finna motivation?






Har mer svårt för att sluta äta godis än att börja träna tror jag. Rör på mig gör jag hyfsat även om jag inte tränar så mkt i den bemärkelsen jag vill och äta onyttigt är fantastiskt lätt. Nu har jakten efter ett bra gym startat och hoppas vara igång med det och längre promenader här hemma bla snarast. Men som sagt, det här med godis. Svåårt! Och nej, den lilla ridning jag håller på med just nu kan knappast räknas som träning även om det innefattat viss träningsvärk emellanåt. Så förhoppningsvis kan det här kategorin fyllas på en aning mer frekvent än vad den har gjort!


OVER AND OUT


 




Bekräftat!

Nu har mailet jag gått o väntat på äntligen kommit! Den där lilla bekräftelsen som gör att man blir lite extra taggad. Nämligen att vi fick en plats på agilitykursen i vår! Hipphipp. Har nu starka funderingar på att anmäla även till rallylydnaden, något jag velat gå hur länge som helst men det har aldrig blivit tillfälle. Antingen har det blivit inställt, inte blivit ngn alls eller så har jag varit borta. Nu kanske det är menat. Får ta mig råd helt enkelt. Vi får se.





OVER AND OUT



sant?







Mocksällskap





Visst känner man sig lite priviligerad när kooikern väljer att hålla en sällskap i boxen. Visst är det för att vara med mig och inte pga av den där sköna högen hö;)


OVER AND OUT



Trivsel





Det märks väldigt tydligt på att kraken ute i hagen trivs väldigt bra här hemma. Stället där han mellanlandade var jättebra men han sprang gärna i hagen o lite så men här hemma har landade han bara efter ett par dgr. Har inga som helst problem med att bo själv el vara ensam i hagen och idag hittade mor honom liggandes ute i leran. Så nöjd och glad så. Det var likadant i somras när han var här ett litet tag, kanske är det något med luften i tvärred;)


OVER AND OUT






Saknar maten


saknarmatensaknarmatensaknarmatensaknarmaten







Jag är så otroligt dålig på att äta ordentligt när det är jag sj. som måste fixa något på eget bevåg. Då blir det oftast inget eller något halvdant och inte ofta så nyttigt. Så kände idag att jag verkligen saknar smaken av thailändsk mat! Lyxen att äta ute två ggr om dagen och alltid få maten serverad passade lilla mig perfekt^^ Spec. eftersom det även är skamlig billigt. Men, nu är vi i Sverige igen. Måste verkligen skärpa mig med kosten i allmänhet, känner själv att jag blir lite svag och påverkas av att jag inte sköter mig såå...skärpning!


OVER AND OUT




Dagen i stort


Försöker mitt bästa att vårstäda lite här på bloggen, få in lite påskstämning men det är svårt att bestämma sig^^


 



Haft en väldigt händelselös och tråkig dag. En liten promenad med byrackor och skrittur med mor har det dock iaf blivit.  Imorgon blir det jobb mest hela dagen så hoppas på att helgen kan liva upp den stackars själen min lite grann. Nu går tankarna åt att glida in till stan en sväng och handla, måste komma iväg lite. Ja, så får det nog bli!


OVER AND OUT



Ju större desto bättre....





..iaf om man frågar Miko. Han ska Alltid börja slita och dra i liggande träd och grenar. Tänk dig lyckan när han fann en som man faktiskt kunde bära omkring på! Den följde med en lååång bit tills matte tröttnade på att hela tiden bli lite småfälld bakifrån och erbjöd ett byte mot en frolic. Bytet mottogs tack och lov:)


OVER AND OUT


Gårdagens tur med de fyrbenta!



Zigge svidade om och blev vit igen, iaf inte brun längre utan kanske mer vit botten med gula och bruna fläckar^^ Han återställde sin image så fort han kom ut i hagen igen.



Gingko är inte en sådan lortgris som sin vän som tur är. Det blev en härlig tur där vi tom. kunde rida omkring lite på vårt lilla fält. Första någorlunda dressyrliknande minuterna jag och Zigge haft ihop på flera flera månader! Och duktig var han, galopp från stillastående och diverse annat vi kunde komma på satt över förväntan när han väl fattat att de lata dagarna var över. Kära gamla karl!


Idag blir det en liten tur med bara Zigge och Miko. Säker på att det kommer bli bra mysigt det med!


OVER AND OUT





Skimmel?






Zigge har gjort sig fin inför dagens ridtur!



OVER AND OUT



--->
























OVER AND OUT



Sorgligt nog sant^^





trueshit.org



OVER AND OUT



Känns bekant!




trueshit.org





Epic golfbana

Mååste verkligen få tummer ur och ladda över korten ifrån mobilen för vi var på den grymmaste minigolfbanan jag varit på en dag. Den fanns på Dino Bar och ja, den var fascinerande Även om jag inte vann, vilket säger ganska mycket.



Gladare miner är den här bittra uppsynen vart det iaf^^


OVER AND OUT


En upplevelse



















Efter det här vände vi mot utgången..o önskade nästan att vågat göra ngt där och då.



Utsikten var på topp!









OVER AND OUT


Uteritt

Idag var det fantastiskt fint väder på dagen! Stor sol och inte mycket vind. Bäddade fint för en tur med hästarna. Båda skötte sig verkligen kalasbra idag och det var så underbart skönt att komma ut och bara känna att det är roligt. För det är det ridning ska vara, roligt.




Det var bra mkt mysigare väder än på bilden här ovan från en träningshoppning i Gäsene. Trots det var även det roligt, ibland är hästmänniskor inte kloka^^


OVER AND OUT



Bildbomb på favoriten!

Här kommer det lite fler bilder från idag. Mor fyllde hela minneskortet och tog så många kort på en gång som det bara gick så det var bara att börja rensa^^

Finafina Miko. Jag vet ärligt inte vad jag skulle ta mig till utan honom, han är det jag gjort i mitt liv som jag aldrig har eller kommer att ångra! Han är bara en glad prick som jag har turen att få som följeslagare i mitt liv. Bättre kunde det inte bli!





















OVER AND OUT



Miko framför kameran





Fick mor min att knäppa lite kort när vi busade runt lite. Miko var på toppenhumör och ställde glatt upp diverse hyss! Fler bilder kommer efter promenaden som vankas.



OVER AND OUT




Lerigt?



Såhär såg miko ut efter 10 min. träning i trädgården. Japp, det är lerigt ute! Vi skuttade iaf lite hinder och busade allmänt. Han kom ihåg mycket mer än vad jag trodde så vi hade riktigt roligt en stund! Sen är vi fortf. nybörjare båda två. Jag är väldigt okunnig men lite grunder sitter kvar så det var det vi tränade på igår. Får se om kanske mor vill dokumentera det hela lite sen. Skulle vara roligt och ha att jämföra med senare i vår.

Han brydde sig inte så mycket om all smuts men brydde sig desto mer när han insåg att det blir en dusch efteråt. Inte så väldigt poppis men ack så nödvändigt! Om han inte vill lära sig städa inne, vilket skulle vara helt ok för mig.


Nu här hemma blir det iaf strax mat sen en tur med de små liven ut i det fina vädret. Helt underbart!



OVER AND OUT





Kooikerhondje

För er som kanske inte är så bekant med kooikerhondjen så finns det en liten info snutt man kan kika på från det program som brukar gå på Animal Planet. Vet inte hur många gånger jag försökt förklara Vad en kooiker är "menad" att göra men ofta en frågande blick tillbaka. I klippet nämns det lite om det så får ni ett hum om vad det är jag brukar svamla om^^







OVER AND OUT





På tur



Nu är vi inne igen efter att ha pysslat klart i stallet och tagit en längre tur med pållarna som tyckte det var skönt att komma ut i naturen. Zigge fäller nu för fullt och det är verkligen hår överallt. Ja, ni vet ju säkert själva hur det brukar bli när våren kryper på. Nu blir det iaf lite fika sen ut med nästa set djur, nämligen hundarna! Jag fick lite vårkänslor innan och plockade fram mikos hinder som nu gick att trycka ner i marken någorlunda. Vi går nog ut och småskuttar lite sen och ser om vi minns något alls^^


OVER AND OUT


Vardagsbekymmer




Har läst en hel massa sådan här under dagen och man känner igen sig så mycket att det nästan är lite läskigt! För det är Precis så här det är! Stay tuned.


OVER AND OUT



Kvällens bio

Filmen vi ska se ikväll är John Carter

Ingen susning om det är en hyfsad bra film eller om det är något man genomlider. Beslutet var iaf så gott som enhälligt och då får man hoppas på det bästa! Hursom så diggar jag bra spec. effekter så det räcker nästan för mig. All Sci Fi är värt att se!



Ja, och här verkar det ju äntligen finnas lite originella skapelser med..


OVER AND OUT


Valptider!



Det är bra suddigt men det är iaf en bild på hemresan från kenneln med Min valp. Minminmin bara min. Känslan var totalt overklig och jag kan fortf. ibland undra om det är sant. Tänk att det snart är dags att fira att han fyller hela 3 år! Minns knappt tiden från när han är liten o hade den där lena valpmagen..konstigt nog! Min hjärna tror nog att han alltid sett ut som han gör nu, fast med lite kortare örontofsar och päls. Just nu har han grymt lååånga örontofsar och lite vild päls^^ Helt valpsjuk men framförallt Mikosjuk:)

sovstund #2



OVER AND OUT





Rafiki var en klok typ.







Hemma igen!




Då va vi hemma igen efter en liten tur till ridhuset. Gingko skötte sig finfint för att inte ha ridits på bana på ett tag men han fick de båda ryttarna att jobba för sig^^  Lite ringelrostig och behöver vakna opp lite men klart godkänt för lunsen. Lite trötter fick han komma in i boxen toch äta lite efteråt, inte honom emot!


Nu släpper jag hästeriet för denna dag iaf. Tänkte skura av den värsta smutsen och äta lite innan bror och Linda kommer för ikväll är det biodags minsann. Längesedan och på tiden!



OVER AND OUT


OTTO

ngn var lite trötter första gången ute i skogen..!


Laddar upp lite bilder på vovven idag;)


fick gnaga på ngt...som var misstänkt likt en rådjurskäke...:S mums!

TÄNK att även Otto har varit en liten rynkig valp en gång i tiden! Jag har många gånger sagt att hade han varit min hund så hade jag nog gråtit varje dag. Då påminner mor mig att det är ju hursom ingen jakthund jag vill ha så det är nog ingen fara, vilket är sant. Men även om han är så envis, hård och vandrar omkring i sin alldeles egna lilla värld utan att ta hänsyn till omgivningen så är han så charmig på sitt sätt. Så Egen. Så Otto helt enkelt att man tycker om honom såsom han är iaf och duktig på det han gör, det är han ju också!

OVER AND OUT






^^






också väldigt...sant.  


OVER AND OUT


CRUFTS

Satt precis och kollade på Crufts live och önskar plötsligt att jag hade tänkt på att ta mitt pick o pack o åkt dit! Nu hade jag väl iof inte haft råd nu iaf men ändå. Nästa år vill jag verkligen dit! Det hade varit en rolig upplevelse:) Drömma är gratis

Crufts skulle man nog kunna kalla för en superstor hundfest! I år är det nära 28 000 hundar som deltar under dagarna som det här tar plats.

Kika in på hemsidan vetja! klicka på bilden och njut av lite hundar live:)





På bilden ser vi Mary Ray och en av hennes hundar när de tävlar på crufts ett år. Det var hon på videon jag lade upp tidigare! Det här programmet de kör på bilden finns uppe på youtube också.


OVER AND OUT



!!

Sitter här och fryser Inomhus vilket lite får mig att längta tillbaka till värmen!! Fy vad gott vi hade det, inga vantar där inte!  Men nu är det blaskigt här och det är väl bara att ta på sig kläder och se glad ut! Vilket jag ska nu alldeles strax med de två byrackorna. Brrr.





OVER AND OUT


Sant







I eftermiddag...



...så ska den här intet ont anande pållen få sig en tur i ridhus för första gången på ett litet tag. Blir intressant:) Om nu det inte är helt glashalt och det inte blir något, men annars!


OVER AND OUT




Goa gamla tider


Jag trillade över lite gamla bilder som jag länge undrat var de är så dyker nog upp en del sådana nu för man kan ju inte låta bli att bli nostalgisk så det rinner över! Tänk vad tiden går, sitter här o känner mig som en gammal skrutt och tror inte jag uppskattade "ungdomen" såsom jag borde gjort^^

Den fiina vita lilla springaren:) Nu är det dock 2012 och idag blir det en tur ut i slasken med hund och häst! Tacka vet jag broddar.

<p>Sn&auml;llaste Julia var d&auml;r och fotade:) Alltid j&auml;&auml;ttekul med kort!<br /></p>

<p><span style="text-decoration: underline;" mce_style="text-decoration: underline;"><strong>&ouml;ver femman, Z&lt;3</strong></span><br /> <br /> <strong><span style="color: #ff0000;" mce_style="color: #ff0000;">Foto: Julia Hansson (julleh)</span></strong></p>

<p><span style="text-decoration: underline;" mce_style="text-decoration: underline;">Dagen slutade som sagt med tv&aring; felfria rundor &amp; efter&aring;t var det den obligatoriska fotograferingen :P<br /> <br /> <br /></span><strong><span style="color: #ff0000;" mce_style="color: #ff0000;">Foto: Julia Hansson (julleh)</span></strong></p>

Sista hindret 6 juni. Påbörjar min karriär här på bilddagboken med o pres. de som betyder mest för mig;)

Tävl. som sagt. .90 & 1m klass. Blev tillslut bara 2 starter i 90 o bara jag i 1 m, lite trist....  Iaf, analys:)  första klassen kändes lite som andra rundan på gotacupen, inget flyt alls o vi hittade aldrig ngn bra känsla....Vi blev dock felfria!     1m. kändes MKT bättre, här var rytmen bättre & det var grymt kul! Var dock för långsam med att sätta tillbaka honom så vi kom för snabbt in på trean, 4 fel.  Vi har SÅ mkt att jobba på, men det går framåt och jag är Så stolt över gamlingen min<3 FOTO: Jennie Lindman

 

 

 





Ziggelur/lus/man/bus - Zagazid


Roligt är att den "gamle" mannen här hemma är igång riktigt igen! Han är ju inte äldst eftersom lille Bennet är svindlande 30 år i år. Den lilla har fått oss oroliga emellanåt men nu äter han ordentligt igen och är rund och fin:) För sin ålder det vill säga. Zigge ser ut som Zigge alltid gjort. Lite mer lurvig och gamlemansaktig än förut men när man är 23 så får man börja se till åren ut. Det gör han dock inte vad gäller framåtandan. Han tycker fortfarande det är lika roligt att galoppera fortfort och är aldrig sen att hoppa till och blåsa upp sig för allt och ingenting. Ville här bara poängtera hur glada vi är att han är så frisk och glad som han är för det är så underbart härligt att se!:)


OVER AND OUT


:)




Om en halvtimma bär det av mot ica, några timmar i charken idag. Tillbaka till verkligheten var det ja! Nu är tiden i mullsjö verkligen över o så även semestern så nu är det tid att reda ut resten av livet som man har lagt på is och kommit ifrån under lång tid. Burkus på ridskolan är dock inte en av de sakerna, fullt logiskt o förståeligt är jag visst numera inte med där. Fast det hade varit bra att meddelats. Efter jobbet hursom blir det att vara barnvakt åt världens bästa lilla gudson medan Linda är och tränar! Han har lovat att hålla sig i skinnet så det ska nog gå bra:) Det är bra gas i den ungen.


OVER AND OUT


Dille på höpåsar

image description


Det här med att lägga sig i närmsta höpåse är inget nytt för den lille kooikern utan något som tillämpades även när han var pytteliten:)


OVER AND OUT


:(

En dag som denna är det lika bra att jobba, trodde att jag hade lyckats fly undan det sista av vintern men icke då! Den enda som verkar uppskatta detta är kooikern, snö är bara ytterligare en anledning till att ha roligt i hans ögon:) Så bara för det ler man lite själv också.




OVER AND OUT



Skön attityd





Nostalgi!

Jag vet inte hur många av er som (iaf töser;) kollade på He-man och Thundercats som små. Fick ett plötsligt infall att söka på dessa och nostalgin är oundvikbar! Speciellt Thundercats var magiskt för mig som liten och hur konstigt det än låter så när jag ser introt kan jag fortfarande känna som jag gjorde som barn. Jag vill fortfarande vara Cheetara och är impad av deras lya o coola bil;) Sen vill man gärna inte minnas det dåliga, man minns bara sekvenser och känslan. Ser man tillbaka på ett he-man avsnitt nu så undrar man vad man sysslade med, ändå får trailern mig att uppfyllas av barndomens fantasifullhet! Svårt att förklara, någon mer som har någon sådan här serie? Finns massor! Kanske dr.Snuggles?;)


Klicka på bilden här nere för att få en tillbakablick på TC och låt dig dras tillbaka några år i tiden!





 


OVER AND OUT






Thailand 2012

13 februari bar det av mot Thailand! Vi bodde på superfina Kata Country House och hade då Kata Beach som vår "hemmastrand". Det blev två veckor av soldyrkande och shoppande blandat med lite annat smått och gott. Är rätt resfrälst nu och är så grymt tacksam att jag fick följa med på den här resan!! Vi var på zoo en sväng också, något som nog får ett eget inlägg. En upplevelse helt klart, inte helt på den positiva sidan.



Utsikt över Laem Sing. Kanonfint ställe:)


En del av all shopping som tog plats, billigt och mycket att välja bland!




Enda kvällen det regnade då var vi för första gången på marknad i Phuket Town, när det regnar då regnar det!


Vi vandrade längs med Bangla Road, fascinerande för en liten lantbo där man inte såg vem som var vad. Kille el tjej? Ganska annorlunda atmosfär mot lilla Ulricehamn;)


Det EVIGA smörjandet.



Tvingade Daniel att posera framför kameran ett antal gånger^^


Vilket jag fick igen!








Japp, vill definitivt tillbaka. Gärna genast! Som tur är blir det en liten resa i Maj också:) 


Om en stund...

...Så kommer det lite bilder ifrån resan som vi nyligen gjorde! Blir smått nostalgisk när jag bläddrar igenom dom o har svårt att välja bara ett fåtal^^





OVER AND OUT


Favorit








Jakten på lycka



!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga...fantastiskt? Otroligt? Haha tänk om Miko skulle kunna ha sånt fokus såå länge. Ett riktigt föredöme och även om man först lite undrar "händer det inte mer?" (vet att t.ex daniel somnar och fattar ingenting av detta;) Så är det ett väldigt fint och originellt slut!

Inspiration och motivationseggande om något!




OVER AND OUT


RSS 2.0