Sometimes..




Sometimes I really do miss you...


Tragiskt



Nu är det flera dagar sedan jag satt på en häst. Över en vecka sedan jag gjorde ngt annat än att skritta ut i skogen. Tragiskt är vad det är.


OVER AND OUT


+ + + +


Helgen blev tillslut rätt bra ändå. Utgång på Harrys ihop med Frida & Jenni. Precis vad jag behövde! Känna att jag kan ha roligt, och kan umgås! Så jäkla kiligt bara att jag blir osäker o tror att jag är så oomtyckbar..!

Behöver dessutom lära Frida hur man väcker mig...om det vanligtvis är svårt att få upp mig på morgonen så blir det inte bättre om man är hemma sent! En konstform^^ Får slipe på det nästa gång, vilket blir snart hoppas jag!


Fick dessutom spela lite 8-bitars Nintendo. Nostalgitripp om ngt! Sååå roligt!!:)



//Busshållsplatsen, random korttagning?//




OVER AND OUT






Söt Sabotör

När vi var iväg i Särö i tisdags passade vi på att hälsa på gammelmoster. På vägen mot parkeringen efteråt såg mor en råtta susa över gångvägen. Siktade den i buskarna men den stack så fort man kom närmare, men här har ni mitt tappra försökt att fånga den lille på bild. Jag tror inte jag har sett ngn vild råtta så innan, en ljusbrun liten sak. Interesting Fact About Nature.





Världens Finaste







hepp






OVER AND OUT


Hemma!

Äntligen hemma efter vad som blev en rätt låång dag. Den började ju då på Km:et i förmiddags, en del fina ekipage hann man se och åter igen undrar man i sitt stilla sinne vf. vissa har sån tur och bara får det de behöver och vill ha. Men det positiva med idag är att jag blev övervägande taggad än deprimerad. Vill också ha en man att knoppa och ett program att rida! Nu Nu NU!

 

Hänger på tisdag just nu...besiktningsdags. Man kan alltid hålla tummarna men man ska aldrig anta ngt. Hoppas det går igenom. Kanske inte en pålle med magiska gångarter men nog ska vi kunna slå lite i dressyr också! Köpte förresten ett par hundben på vägen hem. Vovvarna var totalt gnagalna igår och tjyvade vedträn hela tiden, så går det när matte inte håller koll på när benen tar slut!


Resten av kvällen ska det latmaskas. Imorgon är det dock boxercisedags! Saknar en slagpåse/slagman då Emma inte kan imorgon..är det ngn som vill hoppa in hör av er!:)

OVER AND OUT


aaah!

 

Det var skönt att äntligen få rida lite mer riktigt. Har ju inte vart på en bana nu på nästan 3 veckor. Lite knakigt kändes det, lutade mig lite väl mkt fram emellanåt, tappade ytter och höll för mkt på inner. blablabal...kan nog hitta mer!

 

Ziggeman skötte sig finfint för att vara såpass oriden och jag antar att jag skötte mig ok för att inte ha ridit på så länge, man ska se saker positivt! Eller hur?;) Hoppade ett litet sockerbitshinder, första gången kom vi helt tokigt. Uscha. Sen var det ok resterande men sitter ändå här med en dum känsla för det kändes inte kul. Det kändes bara osäkert. Kände mig mest som en liten tös på sin gamla ponny som racar över lite småhinder än en ryttare. En hoppryttare. Just nu känns det lååångt borta...Hoppas att de framförliggande planerna här i livet medför att lite glädje återvänder och därmed även lite självförtroende. Skulle inte protestera.

Sluta tänk så mkt...ha tålamod...


OVER AND OUT


Lördagen min

Har inte hunnit med så mkt idag. Jobbat.. o ätit middag! Det regnar..o blåser...o är riktigt kallt ute så det lockar väl inte såå mkt att rida ut just nu.


Vilket vi slipper! Lastar på pållarna och drar till Äspered en sväng, känner att jag måste rida lite nu..även om det bara är en liten stund. Förhoppningsvis går det iaf ok så jag slipper tappa hoppet totalt^^



OVER AND OUT

The Element Song

 



Crazyyy

En låt vi tjoade lite på under gymnasiet^^ Eller ja..vi kunde melodin! Det sjuka är att jag vid en tidpunkt inför ett prov kunde hela det periodiska systemet utantill, var allt fanns och vad allt var (Förutom övergångselementen i mitten). Totalt galet, undrar om min hjärna skulle fixa det nu. Eller så kanske den bara inte vill. Den har kommit på att det finns miniräknare och delegering.

 

OVER AND OUT


Säljes!





Fin liten rockard som gett oss såå många minnen! Lite svårt att släppa den men det är dags. Hel och stadig kärra som bara behöver lite färg för o bli som ny:)

Sele finns ev. att köpa till för 500 kr.

Pris: 2000 kr


OVER AND OUT

 




Katter?!

Ligger bara o slöar sig..inte undra på att stallet invaderas av onda möss!

 




OVER AND OUT



Säljes






Vår hederliga lilla Westernsadel är nu till salu:) En bra liten sadel med fina detaljer som skulle passa en mindre ponny, är lite för stor för en större shettis.


Utropspris: 800 kr


OVER AND OUT


Puuh!

Idag var jag åter från förkylningen till träningen. Lite väsigt emellanåt men överlevde. Boxercise idag som sagt med Emma!

Det var skönt att få släppa tankarna lite och bara få jobba och skratta lite. Då går 1,5 h fort! Man kan säga att det var lite Rocky vs Drago denna dag. Emma har vart flitig och gått på träningarna medan jag vart hemma och snorat men bärt mkt skräp och ved. Ni vet, Drago drillades hårt och disciplinerat under bevakning medan Rocky var ute och sprang i snön och lyfte vagnar. Trodde dock jag höll på att dö under situpsen och att armarna skulle ramla av vid sista övningen så gjorde nog min föregångare lite besviken;)  Vi är rörande överens om att på sista träningen ska vi va i toppform, eller iaf i bättre form än när vi började^^ Roligt är det iaf!!



//google//


Biff vill vi bli men kanske inte riktigt såhär...nää själv blir nog nöjd bara det sladdriga minskar!


OVER AND OUT


Vår bäste jägare

Minns inte om jag lagt upp den här innan mEn måste bara. Inte undra på att det har varit så mkt möss i stallet på sistone, när katten nöjer sig med detta svårfångade byte!^^ 




OVER AND OUT

 


Theodor

Tänk att jag är faster! Åt denna lilla varelse. Hur fin är han inte!:)

 



Ni kan med fördel ignorera hon den där med näsa lika lång som mississipifloden & ingen haka fast dubbelhaka^^
Lille lillkillen!



OVER AND OUT

 


Nice




Jag tycker att vägen inne i ladan som tjejerna målat är toppenfin!



OVER AND OUT

 


Freestylekurs

I helgen så var det då dags för kursen! Äntligen:) Frida anlände sent Fredag kväll och bodde under helgen nere i stugan. Dagarna flöt på bra och jag hoppas att alla var nöjda! En massa mat hade vi iaf och ett supertack till mor min som fixade iordning den på söndagen!

 

Hjärnan är nu fylld till bredden med träningsmetoder, musik, övningar och allt möjligt och omöjligt! Det finns så sjukt mkt att lära sig och jag & miko har knappt skrapat ytan men nu har jag fått en massa bra tips på vad jag ska tänka på när jag tränar Miko etc. Mkt att lära:) Förhoppningsvis dyker det här upp lite av det vi kommer att syssla med framöver.







OVER AND OUT


!!

Snart är det helg! Och då är det äntligen dags för freestylekursen. Miko & jag har dock legat på latsidan härom veckan när jag mest låg platt i soffan och snöt ut halva hjärnan. Nu har vi dock haft ett par kortare pass där vi bara busat igenom lite trick etc. och vi ska nog va igång lite mer till helgen. Hursom så är vi ju där för att lära oss!
Nu ska det bara betas av några arbetsdagar innan helgen anländer!


nil


OVER AND OUT


Stolt:)





Bilder: Louise Hansson

I söndags var Idah och Ziggeman med och hoppade ett par rundor, det gick huur fint som helst och de fick med två rosetter hem:)  Det syns så väl att han tycker att det är roligt och jag blir glad över att han får hjälpa ngn mer på traven, det är precis det här han ska göra nu och han gör det galant:)




OVER AND OUT


hurra!!


Än mer välkomnar vi lille Theodor till skaran. Broder och Linda blev i måndags päron till den sötaste lilla brorsonen jag sett^^

 






& vem vet..kanske blir det en tredje ny familjemedlem inom snart framtid;)


OVER AND OUT

 


Tjohoo


Vi välkomnar NISSE in i vår familj! För en vecka sedan när jag kom hem från jobbet var denna lille raring på plats i vårt hem och har efter några dagar blivit allt tuffare och en riktigt gosegris^^






OVER AND OUT

 


:)





Lite roligt blir det i helgen iaf, på söndag! (imorgon också iof då Emma kommer hit:) Den som är intresserad får se!


OVER AND OUT


:/

 

Just nu skulle jag utan eftertanke kunna byta en viss gubbe i mitt liv mot en sadel el. ngt. Jag menar, han väljer ju fjärrkontrollen över sin familj varje dag. Måste vara skönt att aldrig ha fel & bara minnas sådant som man vill, strunta i sitt liv och bara vara trevlig när man tjänar på det. Kanske är ngt.


?





...!

 

Strax åker vi mot Örby igen, nervös? tjaa...det skulle man kunna säga!




OVER AND OUT


Provridning 5

 

Namn: Atlanta

Ålder: 7 år

Mkh: ca 1,65 m

Utbildningsnivå: Tävl. 125 hopp i Ty.

 

Igår åkte vi tillbaka till Mikos rötter, Örby!  Till ett supertrevligt ställe där det lilla stoet Atlanta står. En häst som inte har gjort ngnting i Swe. men tävlat en del i Tyskland. En känslig men väldigt snäll dam som var väldigt nätt i typen. Det blev lite omställning från det där stora som jag vant mig vid nu (sen Wessel o Fingal..) så att sitta upp på det här lilla där det nästan var inget att hålla om när man red kändes annorlunda! Det var lite klurigt att sitta ned för det knattade ju på så fort jämförelsevis^.^ Men verkligen supertrevlig att rida, inte så mkt dressyrriden men ändå väldigt väl grundriden och mjuk, fin och lätt för hjälperna. Det här lilla behöver inte vara negativt.

Blev gärna lite stark efter hindren och drog i tygeln men vad som saknas är mer styrka hos henne och träning. Väldigt ärlig och otittig. Första gången jag varit lite mer nervös när jag började rida, nu var jag ju förväntansfull o ville verkligen att det skulle gå bra^^ Trots att min hjärna och min vanliga dumhet så var hon bra att rida på hinder, vi hoppade kanske inte så högt men det räckte till. Vi bestämde för att dra med oss Cajsa & Per på måndag och då kan jag tro att det blir till o testa om Cajsa får bestämma! (om hon finns kvar tills dess det vill säga)






OVER AND OUT


RSS 2.0