Chock?

Jaa vill man gå ner i vikt - jobba som hästskötare? Men seriöst, ställde mig på Daniels våg nu i em och även om jag visste att en del har tappats så inte såå mycket! 7 kg har försvunnit sen jag började jobba i Mullsjö, nu är det bara o fortsätta träna och inte återgå till kebab och wienerbröd som föda på jobbet. Det blir dock just detta ikväll, myskväll som det ändå är! Samt lite ostbollar skulle jag tro^^


OVER AND OUT


Gingko

Stora pållen är för närvarande i Äspered då det inte är riktigt färdigt hemma än. Igår var vi o tömkörde lite, idag blev det promenad och imorgon blir det mamma som får hitta på något roligt då jag ska jobba! Första passet i kassan på över ett halvår men försöker och inte stressa upp mig över det.

Är det förresten någon som är ridsugen så behöver jag lite ridhjälp med store pållen!

OVER AND OUT


Allting har ett slut

Så även min tid på Nydala! Så nu är man tillbaka hemma igen. Har lärt mig mycket om det mesta under de månader jag var där däribland lärt känna mig sj. bättre. Nu blir det att få ordning på livet, jobba av lite skulder i få lite ekonomi igen för att gå som "praktikant utan inkomst men med en hel del utgifter över ett halvår är inte att rekommendera^^

Mikos tid som kung över gårdsplan är därmed också över, han har verkligen levt ett toppenliv där uppe han med men tror inte han klagar över att få lite mer tid framför kaminen nu;)

Bilden är på "mitt" lilla stall. Kommer att kännas bra konstigt på måndag tror jag när man inte är tillbaka på plats!

OVER AND OUT


Försten fram!

Rusning! Miko o Svante har dock förtur till korgen^^


Igårkväll


Kvällen igår var precis en sådan jag behövde. Kravlöst umgänge ihop med trevliga människor som ledde till en helbra utekväll i Borås! Tackar så mycket för sången o den fina "tårtan" av chips och tomtebloss;)

Idag har tempot inte varit särskilt högt vilket inte vart fy skam. Red ut en liten sväng på min glade pensionär på em. ihop med världens bästa lilla kooiker vilket är medicin för själen det också!


Nu blir det tid i soffan innan det bär av till Mullsjö för en ny arbetsvecka! Hejhå!


OVER AND OUT






Onsdagar...

...är julafton för små hundar! fast matte blir inte lika glad och oftast slutar det med att den stackars kooikern blir instängd i sadelkammaren, hellre det än en hög spya på kvällen;) Hade han kunnat koppla det hade han hållit med sin matte.


Hö någon?!

:)


Långa dagar!

...det verkar även Miko tycka ibland som här en kväll gav opp och kapitulerade till närmsta, bästa liggplats^^ Turligt nog var vi strax efter detta färdiga för dagen och han kunde byta ut påse mot soffa!


Nyårslöfte?


Det blev inget nyårslöfte i år! Kan vara för att jag är så dålig på att hålla dem. Jag lovar mig själv att ta hand om mig själv bättre men det är inget jag lovar för nyår, mer för livet. 

Den tiden jag har jobbat på Nydala har på många sätt varit bra på det viset. Har tappat mitt tv-beroende (har verkligen ingen koll på serier längre!) och en del i vikt haha. Jobbade på ica för första gången sedan i somras igår och fick på mig jobbarbyxorna igen, med lite utrymme över. Till skillnad från i somras då det inte ens gick att få upp dragkedjan! Keep on going!


OVER AND OUT


TVÅTUSENTOLV


Då varde det ett nytt år för er som missat detta faktum:)

Det kommande året kan inte bli annat än bättre! Det här året har gått mycket ner, väldigt mycket ner Men också upp givetvis. Har ju träffat en väldigt fin människa och måste nog äga världens underbaraste hund men samtidigt tappat kontakten med vänner jag inte trodde jag kunde glida ifrån. Vilket gör ont, ungefär sisådär hela tiden. 

Nu är det upp till mig att få det här året att bli så bra det bara kan bli! Att nästintill börja med två veckor utomlands kommer inte att svida. Sen får det bli att jobba och betala av skulder till våren och få lite ordning på livet. Efter ett rejält ihopabryt för ett tag sedan var det bara att inse att det finns saker som måste tas tag i..! Antar att det bara är att ta En sak i taget, ha tålamod och jobba framåt.

Hela första dagen idag har iaf ägnats åt just Ingenting, inte fy skam:) Nu blir det lite mer ingenting och sen bär det tillbaka till Mullsjö för en ny arbetsvecka!


Förra årets julebild^^



OVER AND OUT


RSS 2.0