Träningstävling Gäsene


Idag är dagen då vi vågade oss iväg på en träningstävling i Gäsene! Anmälde oss nu idag..efter att träningen för Hacke kändes bra igår. Vi hoppade en 70 cm runda felfritt. Ville inte tänka på höjden alls utan de fick va så lågt vi kunde med;) Det viktigaste var hur han skulle uppföra sig och han var verkligen jättetrevlig att ha med sig. Stod snällt ensam i kärran, helt lugn ute på parkeringen osv. Och väldigt snäll i ridningen, inga kast och nästan ingen spändhet och jag själv kunde släppa på spänningen lite grann och tom ha lite roligt. Nu säger jag inte att problemen e lösta men det här är def. ett steg framåt. Kan säga att den värsta känslan man kan ha är när man är rädd för sin egen häst...!

Han lyssnade ganska fint fram inne på banan även om jag la in bromsen lite onödigt ibland. Helt godkänd första runda för oss tycker jag nog iaf!






OVER AND OUT


Träning 23 Juni


Lite film från träningen för Christoffer igår. Känslan i början var inte toppen men desto mer igång vi blev desto mer slappnade jag av. Skönt att ha hindrena att koncentrera sig på så man inte börjar tänka en massa annat dumt.  Ett steg fram! Sedan hände det ngt än mer roligt efter träningen..! Mer om det senare;)










OVER AND OUT


Träning Mullsjö




Från förra veckans träning. Andra gången vi hoppar på över tre månader..! Nu senaste träningen fann vi mer driv och framåtbjudning än här o kände att det släppte lite, tyvärr ingen film därifrån. Efter att han blev skrämd här så gick det bättre^^ Jag känner mig väldigt rostig men det går iaf framåt!

OVER AND OUT


RSS 2.0