090816

Vaknade hemma i Fridas  goa bäddsoffa idag. Klockan var då alldeles för mkt vilket fick lite panik att uppstå men ack så utvilad man kände sig! Efter lite frukost så skjutsade Frida  mig till Emma (efter ett stopp för lite godis på ica..) då bil o saker var där.

Gårdagen var mkt trevlig. Vi (7 var vi nog) tog bussen vid åtta in till borås där vi först åt på Böfhus, fantastiskt gott! Satt där ett bra tag och som tur var var det bara vi där, vi var nog inte särskilt tystlåtna.... Fortsatte sedan kvällen på Tonic där den också avslutades.  Bästa tiden var helt klart den innan Trägårn, inte särskilt bra musik den kvällen vilket lite dödade tiden på golvet.

Lite slappardag idag vilket jag nog inte var ensam om;) Men efter att ha ätit lite godis och lagt ner lite tid framför tv:n så var det väl dags att försöka sätta lite fart. Har man djur så har man! Så det var bara att se till o kvickna till.

Bennet har inte mått så bra det sista så han har stått inne mkt och idag fick vi lov att hämta fjolårshö hos grannen, fantastiskt snällt av dem och förhoppningsvis kommer det att hjälpa.

Umgåtts lite med vovven också naturligtvis, för tillfället ligger han bredvid här i soffan och sover för fulla muggar. Själv försöker jag kort sammanfatta min dag vilket som synes går lite sådär. Samt lyssnar på lite filmmusik. För tillfället är det lejonkungen som gäller!




OVER AND OUT


RIDER´S DIARY

Fingal

Välförtjänt vila

Zagazid

Tid:
70 +
Vad: Dressyr

Jaa..vad ska man säga om idag. En överspänd häst. När den hästen med sin korta höga hals börjar strutta så finns det Inget att ta i. Det är inte klokt vad den hästen kan få en att känna sig dålig. Stundvis gick han riktigt bra men så fort man ändrar något så spänner han sig och sänker ryggen. Lät honom tillslut att galoppera av sig riktigt rejält för att bli av med överskottsenergi,  vilket det fanns en hel del av! Blev ett långt pass idag o hela tiden gick det upp o ned. Har blivit tuffare mot honom vilket idag kanske fick honom lite väl på tårna men så pigg som han var så får jag väl se till att vara nöjd ändå...       Traven är oftast riktigt bra med fint tryck i men galoppen är inte ok.     
Skulle vara kul om ngn annan kunde rida honom riktigt o ge sin åsikt, frivillig?
Skulle kunna skriva på i evigheter för att kunna sätta ord på hur det kändes men det är inte möjligt. Hur man tolkar en text är unikt och även om man vill förmedla rätt så är det inte alltid så lätt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0