090828

Hemskt vad tiden går fort....fredagen har redan kommit o gått o snart är det lördag o dags att styra kosingen mot Mark med hästkärran. Hoppas det går bra! Allt är packat o klart o hästen så gott som skurad.

Lite olustig dag idag. Avslutas rätt bekvämt med kebab o slapp i soffan men dagen hade gärna fått se lite annorlunda ut...

Bennet ville inte gå imorse utan var hemskt stel o låg gärna ner. Har ju mått lite hit o dit i ett par veckor o tanken på att det snart får vara nog har fladdrat igenom tankarna mer än en gång.... o idag trodde jag att dagen hade kommit. Var i mitt sinne helt övertygad om att veterinären skulle säga att nu var det dags....men Olausson (toppenkille!) var hurtig o lättade snabbt mitt lite tunga sinne. Bennet fick smärtstillande o vi fick recept på dospåsar för 10 dgr framöver. Han får den här chansen nu o jag hoppas för att i världen att det går vägen...

På måndag kommer kommunens djurskyddsinspektör hit o ska godkänna den viloplats vi väljer ut åt Bennet. Han ska få vila på grannens marker. Jättefint o nära. Står inte ut med tanken att han ska läggas på tippen o brännas med soporna...det går bara inte...o känns bättre att verkligen veta att det är ok redan innan så man kan vara säker på att han kommer få vara här.

OVER AND OUT


RIDER´S DIARY


Fingal & Zagazid

Vad: Longering

Båda får stå under rubrik idag också då de sysslade på samma sak. Longeringsdag idag så att säga. Båda skötte sig fint. Inte så mkt mer att säga än det:) Kan erkänna att det var lite små kiligt att dra sig ut o hämta Fingal i hagen när det så gott som haglar o regnar djungelregn på samma gång, då undrar man lite vad man håller på med men nog gör man det ändå:D När det sedan blev uppehåll var ju lyckan som gjord.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0