REED Bennet

Gamleman är som sagt ingen ungdom längre. Han har nu 27 år på nacken. Han har växlat mellan att må bra och må sämre det här året och nu ser man hur han förtvinar framför våra ögon vilket är så jobbigt att se att det kniper i magen.

Han äter aldrig upp sitt hö, o då får han inte mkt. Det blöts ned men han kan/orkar inte tugga i sig det. Kraftfoder och annat slinker ner kvickt så det är populärt men i långa loppet så ska han enl. vet. inte äta kraftfoder mer då det säkerligen kunde vara en bidragande faktor till senaste insjuknandet. Vill inte tänka på när våren kommer och all näring poppar upp i gräset....och att låta honom gå med igentejpad hink igen känns inte som ett alternativ...speciellt inte nu när han har svårt få i sig tillräckligt med näring som det är.

Vår älskade lilla vän kommer troligtvis att få somna in innan den jobbigaste perioden börjar....det känns inte riktigt rätt att man ska behöva kämpa så för att hålla honom ens i ett ok tillstånd, det känns inte rättvist mot honom...




OVER AND OUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0