091006

Tisdag voro det idag! Hade en rejält seg start på den här dagen. Var allmänt seg o aningens deppig. Kom inte igång innan senare på eftermiddagen helt ärligt. Stallen gjordes tidigare på dagen men ingenting extra utöver det. Lekte lite med Miko och gnagde på några digestive kex istället.

Uteritt blev det sedan iaf. Jag på böset F och mor på Ziggeliten:) Fingal var lite seg fram i början (ovanligt?) men visade sig ha en hel del överenergi vilket inte blev bättre när det blåste så mkt. Han var övertygad om att det fanns sabeltandade tigrar i varje buske och att allt som var stort och nära vägkanten skulle äta upp honom. Han stönade och krumsprångade utan ngn större anledning och ryckte och slog och låg på framåt. Ovan vid att han är sån här då han brukar va rätt cool ute men lite kul är det att han visar upp en lite busig sida, så länge det inte går till överdrift:)

Mötte en idiot till bilförare sista biten. Körde säkert i 100 förbi med helljuset på. Fattar inte hur sådana tänker? Att vägen är till för bilar och vi får skylla oss själva om hästar inte är trafiksäkra? Jag hoppas de hinner tänka om innan de får en häst genom bilrutan eller att något annat otäckt händer...

 



OVER AND OUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0