kvällsrapport

Dagen har förflutit fort så fort, ja minsann. För tillfället ligger en trött liten Miko och snussar gott bakom min rygg och jag själv skulle inte ha ngt emot att sällskapa honom om en stund.

På avslutningen fick vi prova på spår och budföring. Det förstnämnda genomförde han med bravur till att börja med sedan tappade han bort sig och förstod inte alls hur han hade hamnat där hah:) Budföringen var ngt nytt för oss och definitivt ngt vi behöver träna mer på! En bra Budföring går till så att man som förare har hunden intill sig, ordrar "marsch" vilket för hunden ska betyda att den ska med god fart springa fram x antal meter till en främmande o sätta sig i fotposition, o Vice versa. Miko vågade inte alls springa bortåt men han ska nog lära sig;)

Korvgrillning var det. Har nog aldrig ätit så mkt korv....måste ha varit riktigt hungrig!

TapperTräningen med Z gick riktigt fint våra mått mätta. Vet att han lite grann skyr Z som pesten men nu ger han tips och pekar på sådant som jag kan föra över till Fingal vilket är toppenbra!

Tillbringat de senaste 40 minuterna med att pyssla om "sjuklingen" i grannstallet. Benet är fortfarande rätt svullet men bättre. Fick bli lite borstad och klappad på så han inte skulle känna sig totalt bortglömd:)

Nu blir det ngn sorts kvällsmat och en bekväm plats i tv-soffan. Känns inte helt fel!

(Miko har alltid haft ngn sorts förkärlek till höpåsar, måste man nödvändigtvis
 vänta på sega matte kan man lika gärna göra det bekvämt:)

OVER AND OUT




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0