090804

Ja här blev det ett litet glapp kan man gott säga:) Orkar inte sitta o fylla i de missade dagarna ordentligt får bli lite kort o konsist. Lat som man är!

Ngt värt att nämnas är träningen med Fingal i torsdags. Vi kom runt en bana rätt fint denna dag inkl. kombination:) Fick höra så mkt fint om honom att jag nästan spricker av stolthet! Ivrig att delge allt men lite dumt skulle det kännas på ngt vis.  Sedan har hästen attityd o kan vara rätt så tjurskallig men förutom det (som förhoppningsvis ändrar sig med tiden) så omnämndes han som mkt komplett bla. Behöver jag nämna att det var värt att åka dit o rida i ösregn denna dag? Press om något känner jag som måste kunna förvalta den här lille nissen (självförtroendet är ju oftast allt annat än på topp) men vi tar ett steg i taget o siktar på att ta oss runt en träningshoppning eller två i höst.

ICA idag till 22.30. Kom hem o genast ner i källaren o duscha den stackars lilla hunden som ska på sin första utställning imorgon. PirrigtPirrigt! Håll alla tummar.

OVER AND OUT



SAMMANDRAG AV VECKAN SOM GÅTT (NÄSTAN)

Tisdag

Zigge: Ridbanan. Mkt galopp o mkt svettigt!

Onsdag

Zigge: Hoppträning på ubrk för Tapper. Gick väl inte direkt galant, lite upp o ner.

Fingal: På ridbanan. Mkt avsaktningar o igångsättningar alla gångarter.

Torsdag

Zigge: Vila

Fingal: Hoppträning för Tapper. Finemang:)

Fredag

Vila för båda. Fingal skulle vila men Z fick semester han också. Djungelregn hela förmiddagen, kände inte riktigt som att det skulle ge ngt att släpa ut oss både o bli genomsura o kalla. På e.m var det ICA dags.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0