Inför GOTA

I helgen går omgång 1 av gotacupen hemma i ulricehamn (för nedre skaraborg?) för ponny & häst. Ponnysarna hoppade idag, satt som tidtagare på eftermiddagen och såg laghoppningen, synd att banan inte är densamma imorgon. Hade varit smidigt annars.

Red Zigge en stund på ridbanan sedan. Barbacka och med pelhamet då allt annat låg i bakluckan på bilen, planeringplanering..!  Jag kände bara igenom honom lite & red en hel del skänkelvikningar, framdelsvändningar, igångsättningar & enkla byten. Galopperade även över en bom som låg framme några gånger vilket kändes bra. Provade vända honom för ytterskänkel och vikter i lite snävare svängar och mycket små volter innan vi gav oss och skrittade hem för att fortsätta rengöringen av smutsig häst efter ca 30-40 min på hästryggen.

Nu sitter man här och väntar på att schabraket ska tvättas klart, lade fram det iförmiddags innan jag åkte men det hade inte på ngt magiskt vis hittat in i maskinen på egen hand så då får man glatt sitta och vänta.
Mor gav också det bästa peptalket ikväll efter att jag sagt något om att det vore kul om det gick bra imorgon.
"tjaa..chansen är ju rätt liten" 
"Vad sa du?"
"Ja, ni har ju inte fått till så många felfria rundor på länge.."

Jo, man tackar!

Ser fram emot morgondagen utan en olustig knut i magen vilket är ovanligt och roligt! Det är superkul att vi faktiskt är 4 i laget vilket vi nog aldrig varit innan & alla de andra tre är jätteduktiga med hästar som nog mest ser 95 cm som cavaletti^^


//Zigge ikväll efter en massa borst och lite bad//


OVER AND OUT
(vill sova...nu!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0