Träningshoppning i Gäsene

 NU ungefär två veckor försent kommer filmerna! Det var att se till o ladda ur dem som tog tid, att orka hämta både kameran o kamerasladden^^

Här är dem iaf! Vi hoppade 90 cm & 1 m. Felfria i båda vilket var kul, vi har haft lite flyt det sista. I övrigt har vi inte gjort särskilt många felfria rundor utan det har alltid varit något men nu har vi lyckats tre gånger på rak! Det var sjukt varmt och det var många hästar som vägrade och hade sig men Z var på sitt alltid goda och glada humör. Så fort man kommer in på banan blir han spänd som en fiolsträng och nedrans stark. Kanske inte det man önskar mest men för hans del är det ändå bra, hellre det än tvärtom dessutom!

Känslan var dock inte den bästa. Slutet på andra rundan var rätt ok men annars var alla hinder ett jättearbete kändes det som och jag la hellre in ett extra ibland än att driva på men ni får se dem ändå och tycka vad ni vill. Det konstiga är att ibland kan 1 m. kännas lite höögt (ja) men ser man på filmen så ser det pytte ut..Kanske känner jag lite så för att Z kapacitet ligger häromkring eller så..tjaa man kan skriva mkt om det.

90 cm



1 m.



OVER AND OUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0