CajsaTräning

I lördags kväll tog jag mig i kragen och slog en signal till Cajsa, det kändes som att vi behövde hoppa lite och få lite skäll på kuppen! Så på söndag förmiddag möttes vi borta på banan.

Det gick riktigt fint emellanåt men på oxern knepade det sig lite, som vanligt.. En bom bröt vi då vi skulle rida liite omhoppning och Cajsa ropade "sväng" så ändrade kurva lite och då blev det helt fel. En trekombination sa Cajsa, allas vårt fel. Det får bli mkt mer arbete med bommar etc..avståndsbedömningen behöver putsas på >< Dock blev sista rundan något bättre med ett par rätt góa svängar för att komma från oss. Cajsa höll helt med mig i det att Zigge är inte en häst man gasar på, honom svänger man på. Gasar man så faller han isär helt och det blir kaos men korta vägar fixar han bättre!

Gamleman:)




OVER AND OUT


Kommentarer
Postat av: Julia

ser jättebra ut ju! förutom när bommen knäcktes så hoppar han ju riktigt bra ur de snäva svängarna!! :D

förresten, vet du hur stor den ridbanan är ungefär?

2010-06-29 @ 09:34:47
URL: http://ryttarliv.webblogg.se/
Postat av: Anna

SV: hmm...nej inte riktigt. Den blev inte riktigt som de tänkte o vet inte riktigt hur det blev^^ Sen är den ju inte rektangulär utan svänger ut en hel del, det var visst någon stolpe som var i vägen så ett hörn är borta. men den är rätt stor:)

2010-07-01 @ 17:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0