Agility UBK

I måndags var det näst sista tillfället på agilitykursen. Det känns lite tråkigt att det snart är slut, det har verkligen varit lärorikt och kul på den här kursen!

Denna dag skötte sig Miko superfint! Vi fick först springa en liten sick-sack formad serie för att träna framförbyten. Det gick fint även om Miko var mkt snabbare än mig en gång och vi missade hindret av bara farten.

Sedan var det mkt fokus på raka linjer där vi satte en godisskål längst bort (började med ett hinder och lade sedan på, däribland en tunnel) Detta för att skapa ett framåtsug, att hundarna inte bara stirrar på handen utan utvecklar lite självständighet. Efter fikat gav vi oss på balanshindren där Marianne hjälpte oss en & en, de går bra även om Miko fortfarande kan tycka att det är lite läskigt när vippbrädan börjar röra sig men vi får träna på! Nästa vecka ska det bli en liten tävling och vi alla lovade att träna stenhårt under veckan^^


//Fast det är mysigt att sova också, fastän man blir väckt av en taskig kamera ibland!//

OVER AND OUT


Kommentarer
Postat av: Fredrika Källström

SV; Hihi, tackar så mycket! :D Hon är ett riktigt litet charmtroll som har en egen stol vid matbordet, uppskattar att titta på TV och gör en massa ljud "uurgghff" (nåt sånt iaf) om hon inte tycker att hon får tillräckligt med uppmärksamhet! Hon är once-in-a-lifetime för mig, underbar hund!



Jättefin blogg, älskar headern! Åh, minns när jag gick agility med våran andra hund, det var superkul! Synd att jag inte har tid att gå på det med Doris:(

2010-05-19 @ 23:12:06
URL: http://fkallstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0