uppdatering?

Nej här har det inte varit aktit på nån dag eller två. Har varit lite körigt med att kombinera låånga arbetspass med att hinna med båda hästarna o lille vovven. 

En anledning har varit det tråkiga som hände igår. Då det det hoppträning i dalsjöfors som gick riktigt dåligt. En krasch o en häst som sprang utan ngn särskild möjlighet till kontakt o kontroll. Var inte glad efteråt. Efteråt stod han dock och krafsade lite, tänkte inte mer på det innan vi hörde att han stod och sparkade i transporten. När vi kom hem visade han ytterligare symptom på sjukdom och nog var det kolik alltid. Jourhavande veterinär kom hit från borås och gav honom bla. smärstillande och efter det vigdes natten åt att longera, promenera och bevaka.
Vi växlade & Viips så var klockan fem på morgonen. Nu mår han äntligen bra igen, lite trött men det vore konstigt annars. Vi är glada att det är över iaf & även om det kommer att göra ont i plånboken att betala räkningen för det så får det göra det.

Nu ikväll har Fingal varit med på tapperträningen, gick helt ok & förhoppningvis dyker det upp lite film imorgon på när den lilla fläker ut sina små ben över hindren i hej-kom-o-hjälp-mig stil^^ Skämt åsido, han var duktig:)

OVER AND OUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0