"Provridning" 2

Vi fick ett ryck i söndags och åkte till ett ställe inte så värst långt bort för att provrida en häst där. När vi väl kom dit så visade sig att han hade varit halt när de tog in honom från hagen, misstänkt hovböld mailade de nu i veckan. Så vi kunde alltså inte rida. Inte roligt men såklart inget ngn kunde göra ngt åt.

 

Namn: "George" , imp. Ty.

Ålder: 7 år

MKH: 1,68 m

Utbildningsnivå: Tävlad 1,20 tränad högre. Ca LA dressyr

 

Det var en tufsig liten häst vi fick se. Sönderbiten av de andra hästarna i hagen, ranglåg om ngt och då har man det inte alltid lätt i en flock. Men ack vilken go blick han hade och man ville bara stoppa honom i fickan och ta hand om honom, han såg lite vissen ut. Annat vore konstigt när man har ont i benet. Hon nämnde att Svante Johansson kände till hästen mkt väl. Cajsa ringde Svante och han mindes inte alls vem detta var så där fick vi ingen insideinfo som vi hade tänkt^^ Hursom, satt sedan och kollade lite resultat som inte såg särskilt bra ut med tanke på alla lovord så vi blev lite osäkra och efter att ha tänkt igenom allt vi fått veta och sett så bestämde vi oss för att inte vänta. Nu var han ju dessutom inte ens bra än. Lite besviken då han sett så fin ut på film. Kanske hastigt gjort men det var ingen bra känsla så vi söker vidare!

(updated just for you:)


OVER AND OUT

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sökte på george o hitta din sida. Kan bara säga att den hästen är grymt bra! Om du vet vem Sofia Kroon (top tio i sverige) är så kan jag bara meddela att hon rider han på denna filmen som gjordes för en vecka sedan, se och njut av den fina hästen! :)

2010-09-19 @ 16:46:12
URL: http://www.youtube.com/watch?v=3GmhcG8Ed-w
Postat av: Anna

SV: jaa vi såg den ute på annons nyss. Vi kände först inte igen honom o ringde ner till Sofia för att se om vi kunde komma ner o provrida. När vi sen fick bekräftat att det vaar han så kändes det ändå lite sisådär då att ha missat honom då när han stod skadad och nu kostade bra mkt mer än när vi såg honom först bara några få veckor tidigare. & vi blev riktigt besvikna för han ser ju super ut på filmen! Så vi kanske missade ett kap:)

2010-09-22 @ 09:55:30
Postat av: Petra

Hej va det georg vom krächenberg stall cm maila mej i så fall det har varit min häst Petra

2010-11-09 @ 08:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0