Hundens dag


Idag vart det då Hundens dag och Miko fick givetvis hänga på. Vi var med och visade rallylydnad samt agility eftersom det var de kurserna som fått det lite i uppdrag och det gjorde vi gärna! Kanonbra tävlingsträning.

Miko var på finfint humör hela tiden! Vi missade slalomet och han hoppade ett eget hinder av bara farten (detta fick dock inte mor med som började filma på hinder nr 3^^) Men resten hade han ett så fint sug och fart och gungan tog han kalas. Helt lyrisk haha! Sen vi är nybörjare än, kan bara grunderna men det känns verkligen att vi har utvecklats i vår och hoppas det fortsätter så här fint framåt, ruggigt kul är det iaf när man märker att han gillar det och jag likaså:) Nöjd att han inte brydde sig om allt runtom utan höll fokus.


I rallydnaden gjorde han en lika fin runda som på avslutningen. Det kändes lättsamt och roligt precis som det ska göra! För att precis avslutat vår första kurs så känns det riktigt bra. Nu är det bara att fortsätta träna på de moment vi inte kan och hoppas vi kanske kan komma ut på ngn tävling i år. Vi har ju trots allt inte kört en hel bana utan godis än;)


En väldigt inspirerande dag och är väldigt sugen på att ta tag i freestylen igen. Haft problem med att hitta låt så lagt det lite på hyllan tills en velat "uppenbara" sig men se det verkar inte hända av sig självt så får börja leta mer aktivt igen!











OVER AND OUT


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0